Advisor

Få koll på ditt pensionsparande

En av Sveriges många aktörer inom området som har med ppm och fondförvaltare är Advisor. Som slogan använder sig fondförvaltningsbolaget sig av meningen ”Vi får din pension att växa”. En slogan som stämmer mycket bra in på deras historiska resultat. 2013 gjordes en mätning som visar att under året så avkastade Advisor PPM-förvaltning + 22,7 %. Det är även ett faktum att Advisor har sedan starten vid år 2000 gått upp med cirka + 10,7 %. Vilket även berättar att Advisor har i 5 % bättre avkastning än genomsnittliga PPM fonder.

Advisor PPMadvisor

Att förvalta dina pengar hos ett fondförvaltningsbolag som Advisor är ett klokt val för dig som vill göra ett aktivt val av din premiepension. Dina pengar som du har i dina PPM fonder är en del av din allmänna pension. Det är några procent av din årslön som går till just denna fond och kan plockas ut när du vill skriva dig som pensionär. Du bär själv ansvaret att förvalta dina pengar på så bra sätt som möjligt. Många har dålig kunskap om fonder eller orkar inte helt enkelt att sätta sig in i hundratals olika PPM fonder. Då kan det vara väldigt bra att använda sig av Advisor PPM som gör hela jobbet åt dig. Dessutom visar de upp goda resultat.

Advisor pension

Det är främst tidskrävande och svårt att sätta sig in i fondernas värld. Dock är det väldigt viktigt att du sparar på det bästa sättet. Advisor pension och många andra erbjuder en tjänst där du helt enkelt släpper ifrån dig ansvar över din pension till fondexperter som jobbar dag ut och dag in med att förvalta fonder. Varför du ska just välja Advisor pension beror på de fina resultat som förvaltaren år på år visar upp. Många av deras medlemmar har tjänat flera tusenlappar igenom att lita på Advisor pension. Gör det du med, och klicka dig vidare till deras hemsida. Där kan du sedan registrera dig som kund och spara till dig en bra pension.

PPM kodadvisor fondförvaltning

För att kunna bli medlem hos Advisor så måste du ange din PPM kod. Har du inte fullt koll på hur din PPM kod lyder eller är osäker? Då kan du enkelt beställa en ny från pensionsmyndighet som direkt skickar en ny kod till dig. Den matar du sedan bara in i samband med din registrering. Enkelt!

Advisor fondförvaltning

Den tjänsten som du köper är pålitlig och Advisor har tusentals kunder som de hjälper varje dag till en ljusare och rikare pension. För att fondförvaltaren ska ta hand om dina pengar så behöver du endast betala 645 kronor för ett helt år. Det är inte speciellt mycket pengar om du jämför med det som du kan tjäna igenom ha en aktiv fondförvaltare.

Skriv egen recension om Advisor

Har du varit i kontakt med Advisor eller är kund hos dem. Skriv gärna några korta rader om hur du upplever att tjänsten fungerat, vad som var bra, och vad som var dåligt. Vi på Pensionia vill gärna ha din åsikt så du och vi tillsammans kan hjälpa fler människor till ett bättre pensionssparande.

Kommentera