BaraSpara

Få koll på ditt pensionsparande

Om du väljer att förvalta din premiepension hos BaraSpara så är det en bra idé. Hos BaraSpara så får du superkoll på din pension och ditt sparande. Förutom att du får en bra översikt över ditt premiepensionssparande så får du även hjälp med att får så mycket pengar som möjligt till din pension. Med hjälp av flera fondförvaltare som har lång erfarenhet inom fonder så kan du få ett bättre sparande bara igenom att låta någon placera dina pengar i rätt fonder.

BaraSpara pension

barasparaOm du som pensionssparande inte har gjort något aktivt val av fonder så ligger din pension troligen i 7de Ap-fonden. Det är en statlig fond som alla börjar sitt pensionssparande i. Dessa pengar ligger i en och samma fond under den tiden som du inte gör ett val av fondförvaltare eller aktivt själv väljer fonder. Detta resulterar i att din pension är med i fondens uppgångar, men även nedgångar som äter upp en stor del av dina vinster. Detta kan du undvika igenom att kontakta BaraSpara pension. De kollar till dina pengar ständig, och när de ser att din fond är på väg ner, så flyttar de över dina pengar till en fond som växer istället. BaraSpara pension är en populär tjänst och över en kvarts miljon svenskar är nöjda kunder till fondförvaltningbolaget.

BaraSpara premiepension

Det är din premiepension som BaraSpara kan hjälpa dig med. Premiepensionen är en del av den allmäna pensionen. Alltså den pensionen som du lägger pengar till varje år. Det är runt 2,5 % av din årliga inkomst som går till din premiepension. Det betyder att din premiepension kan innehålla mycket pengar efter några år i arbete. Därför är det extra viktigt att dina pengar växer så bra som möjligt så att du kan ha det så bra som möjligt för dem när du är pensionär.

Penisionstjänst

Så vad får du då om du blir kund hos BaraSpara pension. Jo, det som du får kan förklaras enkelt. Samtidigt som du blir kund hos BaraSpara så får du direkt en personlig utvärdering av din ekonomiska situation. Då läggs arbetet upp om hur dina pengar ska förvaltas. Du får detta via posten och du skickar in din fondbytesblankett och tecknar därmed avtal om att fondbolaget förvaltar din premiepension i enlighet med genomförd behovsanalys. Efter att du varit med som kund under ett år så får du till slut en utvärdering hemskickad på posten. Denna utvärdering visar hur det går för dina pengar och vad du tjänat in under året igenom att välja BaraSpara. Under tiden som de jobbar med full fart med att ge dig så bra fondförvaltning som möjligt så kan du bara slå dig ner i soffan och ta det lugnt.

Bli kund hos BaraSpara

baraspara-pensionFör att bli kund på enklaste sättet så kan du igenom att gå till BaraSparas hemsida och sedan ange ditt telefonnummer. Då kommer de så småningom att ringa upp dig och du kan prata vidare om tjänsten och beställa den. Då kommer de hjälpa dig till ett bättre pensionssparande. Det kommer du knappast att ångra när du väl går i pension.

BaraSpara recension

Har du tidigare varit i kontakt med BaraSpara eller är för nuvarande kund hos dem. Då kanske du vill lämna en recension om vad som var bra och dåligt. Vad du tyckte om företaget, eller hur de hjälpt dig. Vi hoppas självklart att du skriver en recension så att fler människor kan känna sig säkra på deras beslut.

Kommentera