Allra Pension

Få koll på ditt pensionsparande

Allra Pension

oktober 9, 2014 Fondförvaltare 0

”Vi får dina pensionspengar att växa”. Så lyder det motto som Allra pension använder sig av. De har under några år fått pensionssparare att få en bättre framtid. Detta har de gjort enligt en strategi som visat sig vara mycket framgångsrik. Om du väljer de som fondförvaltare så kan du definitivt räkna med att inte bara få stenkoll på ditt pensionssparande. Du slipper även att hålla på med fondbyten och andra krångliga och tidskrävande uppgifter. Allras pensionsförvaltare ser dagligen till att dina pengar växer till sig ordentligt och du får ett bra och värdefullt sparande.

Allra försäkringar

Du kan välja att registrera dig till flera olika tjänster hos Allra. Bland annat så kan du ta del av deras billiga försäkringar så som tandförsäkring, livsförsäkring eller i andra områden. Majoriteten av kunderna förvaltar även sin pension via Allra. Det är ett smart sätt för dig att slippa förlora pengar till din pension. Ligger du kvar i den statliga fonden vilket du troligen gör om du inte själv gör ett aktivt val, så kommer dina pengar vara med om fonden upp- och nedgångar. Vilket du slipper igenom att låta fondförvaltare hela tiden jobba med att flytta pengarna till fonder som klättrar uppåt.

Allra PPM

Det är främst PPM sparandet alltså din premiepension som Allra hjälper till med. Det är ca 2,5 % som går till ditt pensionssparande varje år. Det är pengar som du jobbar för och de dras via din skatt till ditt premiepensionssparande. Det betyder att du får en klumpsumma som du får se till att förvalta på det sättet som du själv vill. Se då till att göra det med rätt pensionsförvaltare.