Prognosia pension

Få koll på ditt pensionsparande

Prognosia pension

oktober 7, 2014 Fondförvaltare 0

En fondförvaltare som har inriktat sig på din premiepension är Prognosia. Prognosia AB har under flera år visat upp goda resultat och hjälpt många sparare till att få bättre inblick över sitt pensionssparande. Samtidigt som de visat vägen till ett rikare pensionssparande. I jämförelse med den 7de AP-fonden så har Prognosia klått den statliga pensionsfonden med över dubbla vinstresultatet. Detta betyder att du kan tjäna mycket pengar på att använda dig av en effektiv och kunnig fondförvaltare.

Prognosia fonder

prognosiaNär du först blir kund hos Prognosia så kommer du först och främst att få välja vilket risktagande som du vill ta. Du kan välja mellan en hög risk, medel risk eller en låg risk på ditt sparande. Då kommer Prognosia att kunna förvalta din pension efter dina önskemål och ser till att du får ett skräddarsytt pensionssparande.

Om du är medlem hos fondförvaltaren så kommer du efter ett år att få ett årsbrev. I detta brevet så får du en lättläst information som innehåller allt som du behöver för att få bra koll på din pension. I detta brev så finns det även ett fält som du fyller i om du inte längre vill vara kund hos Prognosia AB. De flesta kunderna fortsätter med fondförvaltaren med glädje, efter att då sett vad för skillnad de har lyckas att göra.

Prognosia telefonförsäljare

Många av deras kunder har de fått igenom att använda sig av telefonförsäljning. Anledningen till att Prognosia använder telefonförsäljning är att det är väldigt svårt för dig att sätta sig i hur viktigt det är att få en bra pension. Det är därför du får en kommunikatör eller så kallad telefonförsäljare som kan hjälpa dig med att reda ut frågor och tankar kring fondförvaltning, Prognosia, pensionsförsäkringar, och annat som kan vara viktigt att veta.