Solidar pension

Få koll på ditt pensionsparande

Solidar pension

oktober 7, 2014 Fondförvaltare 0

En av de populära fondförvaltarna är Solidar pension som jobbar hårt för att du ska få en bättre premiepension att leva för under tiden som du lever som pensionär. Du bestämmer själv hur du vill förvalta dina pengar och om du inte gör ett aktivt val själv så ligger du i den statliga 7de APfonden. I denna fonden ligger alla svenskar som tjänat egna pengar någon gång i livet och inte gjort något aktivt val. Det betyder att du ligger i en och samma fond hela tiden och du gör inga fondbyten själv. För att bryta denna trenden så kan du anlita Solidar premiepensionsförvaltning som hjälper dig att aktivt byta fonder så dina pengar kan växa bättre.

solidar-pension-fonderSolidar fonder

Det är 2,5 % av din årliga inkomst som kommer att gå till just ditt premiepensionssparande. Det är då väldigt viktigt för dig att ta hand om dessa pengar och inte bara strunta i den och tänka ”det blir säkert bra ändå.” Det är viktigt att du tar hand om din pension, så att du får en bättre och större hjälp när du är äldre. Att låta Solidar förvalta din premiepension är en bra idé då de visar sig mer effektiva och kan visa upp goda resultat.

Solidar telefonförsäljare

Det har hänt att Solidar har erbjudit en hjälp via telefon. Detta har då fungerat bra och många människor får en bra översikt och förklaringar om hur premiepensionen fungerar. Många är dock kritiska mot telefonförsäljare och ogillar att bli uppringda. Lycka till att hitta din pensionsförvaltare!