Svensk pensionstjänst AB

Få koll på ditt pensionsparande

Svensk pensionstjänst AB

oktober 11, 2014 Fondförvaltare 0

Har du blivit uppringd av en telefonförsäljare från Svenk pensionservice? Det är en fondförvaltare som med största säkerhet vill prata med dig angående din pension och din PPM. Det är nämligen en fondförvaltare som kan hjälpa dig med att öka din premiepension.

Svensk fondförvaltning

Igenom en framgångrik strategi vill de förvalta din pension aktivt och se till att dina pengar hela tiden växer. Har du inte gjort något val av fonder för din premiepension så ligger det i en och samma fond hela tiden (7 AP fonden, SÅFA). Det betyder att de är med i fondens uppgångar men även i fondens nedgångar. De nedgångar som finns äter upp en ganska stor del av din vinst och ger dig inte maximalt med pengar till din pension. Svensk pensionstjänst hjälper dig att få bästa möjliga tillväxt för dig.

Svensk Pensionstjänst telfonförsäljning

Det är just igenom telefonförsäljning som Svensk Pensiontjänst vill förmedla sina tjänster. Det anser företaget är det bästa sättet för att få dig att förstå hur bra detta är. Samtidigt som de vill ha klart för sig själva att du går med på att använda pensionstjänsten. Svensk pensionstjänst är liksom många andra fondförvaltare granskade av finansinspektionen och sköter sig till punkt och prickar.