Länsförsäkringar

Få koll på ditt pensionsparande

Den stora banken, försäkringsbolaget, fondförvaltaren Länsförsäkringar erbjuder att hjälpa dig med din pension. Du kan med hjälp av Länsförsäkringar få ditt PPM sparande att växa. Du kan välja mellan företagets 34 fonder att placera din premiepension i. Att göra ett aktivt fondval för din pension kan ha en betydande roll om du vill ha ett fattigt eller rikt liv som pensionär.

Länsförsäkringar fondförvaltning

Hos det stora bolaget finner vi Länsförsäkringar fondförvaltning som är en form av systerbolag. Ett systerbolag som har som huvudfokus på just fonder och förvaltning. De hjälper dig med att välja bra fonder utifrån dina önskemål och förmåga. De har ständigt koll på dina pengar och ser till att du inte förlorar pengar till din pension i onödan.

Länsförsäkringar fonder

Du kan som vi tidigare nämnt välja mellan hela 34 fonder att förvalta dina pengar i. Du avgör själv vilka risker som du vill ta med ditt pensionssparande. Vill du till exempel chansa friskt och få en riktigt bra pension igenom att välja en högrisksfond? Eller kör du hellre på den säkra linjen och får en stabil tillväxt för dina pengar? Det är som sagt du som själv får välja, enda skillnaden är bara att du slipper göra krångliga fondbyten själv. Det löser dina fondexperter helt och hållet åt dig.

Bli medlem

Det är enkelt att kontakt länsförsäkringar oavsett om du vill ha hjälp med försäkringar, bank, bilförsäkringar, pensionsförsäkringar, och t.o.m djurförsäkringar. Kanske använder du dig redan av Länsförsäkringars tjänster? När du blir medlem så kan du även välja vilket ”distrikt” du tillhör. Det finns till exempel Halland, Stockholm, Bergslagen och massor av andra diskrikt som du kan bli medlem i. Lättast gör du detta igenom att kontakta företaget och meddela att du vill bli kund. De kommer sedan diskutera med dig vad som du behöver hjälp med och sedan ser de över vilka tjänster som du kan använda dig av.

Länsförsäkringar bank

Det underlättar ju verkligen om du har dina pengar hos Länsförsäkringar bank. Då kan du samla alla dina tjänster hos företaget och du kan lättare ha en mycket bättre koll på vad som verkligen gäller när det kommer till ditt pensionssparande.

Länsförsäkringar recension

Har du varit i kontakt med denna pensionsförvaltare eller hört någonting. Skriv gärna en egen kort recension om hur du uppfattade företaget och vad som var bra vs dåligt. Detta kan hjälpa många andra som letar efter en pensionsförvaltare att bli mer säkra på sitt val.

Kommentera