Monetar & Monyx

Få koll på ditt pensionsparande

Hos Monetar så får du hjälp med att få riktigt bra koll på din pension samtidigt som du kan tjäna pengar till ditt pensionssparande. Monetar pensionsförvaltare har under en längre tid hjälp flera tusentals kunder att få mer pengar som pensionärer. Varför inte gå med i den stora Monetar familjen och få en bättre pension du också? Det gör du smidigast igenom att gå in på hemsidan och gör en registrering online. Du anmäler dig då till att få hem ett brev som du sedan bekräftar ditt medlemskap med.

Monetar pensionsförvaltning

monetar pensionEtt av de företagen som är aktiva med att erbjuda människor att ta hjälp av deras premiepensionsförvaltning är Monetar. De har under en längre tid hjälpt sina kunder till ett värdefullare och ett tryggare pensionssparande. Detta har Monetar gjort igenom att förvalta dina pensionspengar i rätt fonder. Detta gör de med pensionsexperter som har lång erfarenhet med fonder och förvaltning. Dessa experter gör hela tiden aktiva fondval åt dig och ser till att du inte behöver vara med i en fond som sjunker.

Monyx

Företaget Montar ägs av Monyx Financial Group AB som även dem jobbar nära fondmarknaden och hjälper dig att tjäna pengar på att använda dig av deras tjänster som ger dig en fondförvaltare som hjälp. Monyx följer aktivt fonder som går lite upp och ner och med erfarenhet i branschen så hjälper de dig till de fonder som stiger. Monyx Financial Group AB är ett framgångrikt företag som hjälper dig med din pension.

Monetar pension

Du kan göra din pension mycket starkaren och tryggare igenom att bli medlem hos Monetar. De visar ständigt upp goda resultat som bevisar att deras fondförvaltning är bättre än bara ha pengarna vilande i samma fond som du har om du inte gjort ett aktivt fondval. Gör ditt aktiva fondval redan idag på Monetars hemsida. Du kan redan idag börja tjäna pengar på att förvalta din premiepension på ett stabilt sätt.

Montar kod

monetarNär du registerar dig hos Monetar på nätet så kommer du så småningom få hem en kod eller pinkod som du använder för att bekräfta ditt medlemskap hos Monetar. Det gör det säkert för både dig och din fondförvaltare att ni båda är införstådda med att du vill förvalta din premiepension med Monetar pensionsförvaltning. Många av de kunder som tecknat ett samarbete med Montar fortsätter flera år framöver att få hjälp av de professionella fondexperterna hos Monyx/Monetar

Om Montetar/Monyx

Hos Monetar har de självklart målet att få alla deras kunders premiepensionssparande att växa och öka i värde så att du får mer pengar när du är äldre att använda dig av. Hos Monetar så får du även välja om du är en hög eller lågrisks person när det gäller dina pensionsfonder.

Monetar klagomål

Monyx och Monetar har fått några klagomål genom deras tid som pensionsförvaltare. Många är därför att kunden inte själv har förstått de villkoren och själva tjänsten innebär. Det handlar om få fall där många känner att Monetar inte varit tydliga om att de blir förvaltare av dina pensionspengar.

Kommentera