Naventi

Få koll på ditt pensionsparande

Hos Naventi så får du hjälp med din premiepension. Tanken med deras fondförvaltning och kapitalförvaltning är att du som sparare ska få tid till annat än din pension. Att förvalta din premiepension krävs det en del tid, och framförallt så krävs det kunskaper och utbildning för att göra ett bra resultat. Känner du att du inte sitter i på den tiden som krävs eller de kunskaper som rekommenderas så kan du ta hjälp. Alla människor oavsett kunskaper om fonder har rätt till att spara ihop en bra pension som du sedan kan leva för. Därför rekommenderar vid dig till Naventi kapitalförvaltning AB som garanterat hjälper dig att med att göra ett aktivt val för din premiepension (PPM).

Naventi Kapitalförvaltning AB

Om du skulle vilja bli kund hos Naventi kapitalförvaltning AB och vilja förvalta din premiepension hos dem, så kommer du att kunna välja mellan 7 fonder som är inom Naventi. De flesta av dessa fonderna har visat goda resultat och ökat en hel del på de senaste åren. Detta har medfört att många kunder hos Naventi är mycket nöjda när de får resultatet presenterat för sig. Här nedan har vi radat upp några av Naventi fonder.

Naventi fonder

Här kan du kolla in de fonder som du kan välja med Naventi. Här finns även lite resultat. Den populäraste fonden att välja är Naventi balanserad som är en fond som är exakt vad den heter. Den är balanserad och stiger stabilt istället för att ta några större höjningar eller sänkningar.

FondKurs2014
Naventi Balanserad Flex111.640.13%
Naventi Balanserad Flex 2102.190.47%
Naventi Defensiv Flex109.471,82 %
Naventi Offensiv132.021.76%
Naventi Offensiv Flex117.701.50%
Naventi Offensiv Flex 291.880.19%
Naventi Tillväxt111.7410.78%

Naventi fondtips

Om du kontaktar den stora fondförvaltaren Naventi så kommer du självklart att få god hjälp med att välja fonder utifrån dina önskemål och dina förutsättningar. Du kan kontakta kapitalförvaltaren igenom att ringa dig, maila, eller skicka brev. De kommer hjälpa dig att få en något bättre koll på hur det egentligen går för dina fonder. Naventi fondtips har hjälp många sparare till en bättre och tryggare pension. Vill du bli en av alla kunder som är supernöjda med sin fondförvaltare? Då borde du direkt kontakt Naventi där du kan prata vidare om ditt premiepensionssparande och hur du vill göra det bättre.

Naventi omdömde

För att kunna hjälpa så många människor som möjligt med att välja rätt fondförvaltare så vädjar vi om din hjälp. Har du kanske tidigare varit i kontakt med Naventi kapitalförvaltare AB förut? Skriv då gärna några rader om vad du tyckte om tjänsten och om hur du upplevde den hjälpen som du fått. Klicka bara på knappen här nedan för att börja skriva din recension om Naventi AB.

Kommentera