Solidar

Få koll på ditt pensionsparande

Hos Solidar så får du en smart och effektiv hjälp med din pension. De ser även till at du får koll på ditt livskydd och dina försäkringar. Allt detta kartläggs och redovisas i det årliga ”Gröna kuvertet” som Solidar har valt att kalla sin form av kuvert. Detta är självklart en idé som baseras på det orangea kuvertet som kommer från årligen från PPM (Premiepensionsmydigheten). Med goda resultat på deras fondförvaltning och med bra försäkringar så lyckas företaget med att göra sina kunder nöjda varje år.

Solidar pension

solidar pensionFör dig som söker efter någon som kan hjälpa dig med din pension på bästa möjliga sätt så är Solidar ett bra alternativ. De erbjuder inte bara förvaltning av din premiepension, utan även efterlevnadskydd på dina pensionspengar. Detta kostar inte mycket alls om du jämför vad du tjänar på att få din premiepension förvaltad av Solidar pension. Endast 42 kronor per månad om du vill få dina pengar förvaltade och 54 kronor i månaden om du även vill ha en försäkring på dina pengar.

Försäkring

Att teckna ett efterlevnadskydd med Solidar är det många som har gjort eller vill göra. Många människor känner inte till det faktum som händer med dina pengar om du inte får chansen att använda dem. Då kommer dessa gå ut till den 7:de AP-fonden och där delas ut på alla människor som är födda samma år som dig. Då är det många som lockas av Solidar försäkring som innefattar ett efterlevnadsskydd på dina pengar. Det betyder att du själv får välja vem du vill ska ta över dina pensionspengar.

Solidar fondservice

Fondmarknaden är svår ibland att förstå sig på och det är både tidskrävande och kunskapskrävande att förvalta dina fonder själv. Därför finns företag som Solidar fondservice som hjälper alla deras kunder med att få pengarna att växa. Detta helt utan att du behöver lyfta ett finger. Med många anställda fondexperter som har lång tids erfarenhet om fonder, premiepension och fondservice så ser de till att förvalta dina pensionspengar så bra som möjligt.

Har du inte gjort ett aktivt val kring din premiepension så finns det stor risk att du är med i den statliga 7de AP-fonden. Det innebär att du ligger i en och samma fond under hela tiden som du pensionssparar. Detta innebär givetvis att du är med i fondens uppgångar, men också med i de nedgångar som uppstår. Detta gör så att du förlorar pengar som du vill ha när du är gammal. Med Solidar så flyttar de aktivt dina pengar till fonder som istället stiger hela tiden.

Solidar fonder

solidarFöretaget jobbar med en så kallad förvaltningsstrategi som är deras riktlinjer när de hjälper dig att få dina pengar att växa i Solidars fonder. Solidar arbetar enligt en strategi som bygger på en topdownsyn. Det betyder att Solidar analyserar världens fonder. Företaget tittar på konjunktur, ränteutveckling, råvarupriser, ekonomisk politik och på mycket annat som kan påverka fondmarknaden.

Solidar pension omdöme

Efter att vi granskat företaget en aning så kan vi komma fram till att Solidar visar år efter år upp goda resultat som verkar hålla i sig. Deras efterlevnadskydd är även något som vi rekommenderar alla som vill använda sig av en försäkring. För endast 12 kronor extra så kan du få en pensionsförsäkring när du vill att Solidar ska förvalta dina pengar. Dessa 12 kronor ger dig ett bra efterlevnadsskydd som du väljer vart dina pengar ska hamna om de inte kommer till användning.

Gasellpriset

Solidar har lyckas at vinna Dagens Industris eftertraktade pris ”Gasellen”. Detta är ett pris för att lyckas få sitt företag att växa väldigt fort. Solidar är verkligen ett snabbväxande företag som 2013 tog emot sin femte raka gasell.

2 svar

 1. […] Solidar – Fondservice & pension | PensioniaSolidar är en fondförvaltare som erbjuder dig en bättre pension. … De ser även till at du får koll på ditt livskydd och dina … Solidar pension omdöme.Se hemsidan […]

 2. Åsa Jonsson Nylen skriver:

  Hej!

  Jag vill avsluta medlemskapet hos er.

  Mvh Åsa Jonsson Nylen
  Hälsogränd 46
  90625 Umeå

Kommentera