Svensk Pensionstjänst

Få koll på ditt pensionsparande

Fondförvaltaren Svensk Pensionstjänst AB är ett företag som har en lång erfarenhet inom premiepension och fonder. Det är just en fondförvaltning som du kan teckna med företaget. En förvaltning som ska hjälpa din pension att växa så bra och maximalt som möjligt. Det lägger grund till att du får en bra och rik pension. Hos Svensk Pensionstjänst AB så arbetar de enligt välkända och mycket klassiska strategier för att få upp värdet på dina pensionspengar.

Svensk Pensionstjänst fondförvaltning

Den svenska fondförvaltaren jobbar varje dag med att höja din pension. Att välja mellan nästan 800 fonder för din pension är en mycket svår uppgift för dig som kanske inte har full koll på fondmarknaden. Därför erbjuder just Svensk Pensionstjänst en hjälp för dig att få full koll på ditt sparande av PPM. De tar din premiepension på absolut fullaste allvar och förvaltar den alltid efter vad som de anser är bäst. Det är viktigt att du inser hur viktigt detta är för din pension att välja rätt fonder. Dina pengar växer inte riktigt så bra som de kan om de hela tiden ligger i en och samma fond.

Svensk Pensionstjänst försäkring

Visste du att dina pengar ligger helt oförsäkrade om du har ditt sparande i den 7de APfonden SÅFA som den så vackert kallas. Det betyder att om du inte gjort något aktivt val för din premiepension så är det som tidigare nämnt så att dina pengar inte är försäkrade. I samband med att du börjar spara med Svensk Pensionstjänst så får du en försäkring. Den försäkringen ser till att du kan försäkra upp till 100.000 kronor. Detta är ett så kallat efterlevnadsskydd som du då får med i ett pensionspaket. Om du är med i den statliga fonden (den 7:de Ap fonden) så kommer varenda öre att gå tillbaka till staten om då olyckan skulle vara framme. Det kan många människor tycka är lite konstigt då det är 2,5 % av vår egen årslön som går just till detta sparande. Därför anlitar många en försäkring som ser till att pengarna hamnar där de själva vill. Kanske är det barnen? Familjen? Eller någon organisation som du hellre ser att dina hårt förtjänade hamnar hos.

Om företaget

Hos Svensk Pensionstjänst AB så kan du vara säker på att hela tiden få hjälp med din pension. Du kan hela tiden följa utvecklingen av dina pensionspengar och hela tiden uppdatera dig själv. Har du några frågor eller funderingar så ska du givetvis inte sitta inne på dem. Då borde du istället se till att komma i kontakt med kundtjänsten som finns hos Svensk Pensionstjänst AB. Den kundtjänsten kan du ringa vardagar mellan 10-18 och då kunna få svar på alla möjliga frågor som du kan tänkas att ha för ditt pensionssparande.

Svensk Pensionstjänst omdöme

Det är många sparare som har kanske varit i kontakt med Svensk Pensionstjänst förut eller känner till andra saker av företaget. Skriv gärna en kortare eller längre recension om pensionsförvaltaren. Det hjälper alla våra besökare att hitta mer rätt i premiepensionsvärld. Tack på förhand, och lycka till att hitta den bästa pensionsförvaltaren för dig.

Kommentera