Falkenbergare

Få koll på ditt pensionsparande

Falkenbergare

juli 19, 2015 Uncategorized 0

Här tänkte vi bara tipsa lite smått om ett nytt intiativ för alla som bor i Falkenberg. För ett tag sedan skapades en hemsida för uppdateringar och nyheter. Sidan kallas för Falkenbergare och är en sida där det finns plats för debatter, nyheter, sport, och uppdateringar om vad som händer i Falkenberg. Det är perfekt för dig som kanske är turist, eller boende i Falkenberg. Det kan vara väldigt bra att få koll på hur du kan få information om saker som rör staden. Som turist kan du även boka hotell, stugor, campingar via vår sida. Vi kan även hjälpa dig att hitta företag som kan vara bra att veta om om du är boende i Falkenberg.

Nyheter & uppdateringar i Falkenberg

För att läsa våra senaste nyheter så kan det vara smart att klicka sig vidare till hemsidan. Du hittar en länk till Falkenbergare i texten lite ovan. Där det står händer i Falkenberg. Kanske kan det vara bra för dig som söker nyheter som inte kommer från HN eller Falkenbergsposten. Många läsare är ibland missnöjda med hur det förändrat sig på Hallands Nyheter och nyheterna som rör Falkenberg. Därför skapades detta intiativ för att det ska finnas fler än ett alternativ för att kunna få reda på lokala nyheter.

Turist

Är du turist så nämnde vi tidigare att du kan använda dig av Falkenbergare om du vill leta efter ett boende, så som hotell, campingar, stugor, eller bed & breakfast. Det finns flera olika alternativ som du kan välja på, så läs gärna mer om dem på hemsidan innan du sedan väljer för vilket hotell i Falkenberg som du vill boka in.